Casa îngustă LG by Thirdstone în Edmonton, Canada

Casa îngustă LG by Thirdstone în Edmonton, Canada

Proiect:Casa LG
Arhitecti:Thirdstone
Locație:Edmonton, Alberta, Canada
Zonă:3400 mp
Fotografie de:Courtesy of Thirdstone

Casa LG de către Thirdstone

Casa LG –o casă îngustă situată în Edmonton, Alberta, în Canada, măsurând doar 17 ft lățime de la o parte la alta face cel mai bun din lotul compact de 25 'x 140'. Arhitecții din spatele ei sunt localniciThirdstonestudio care a văzut acest proiect ca o oportunitate de a crea o casă unică.
Ridicarea a două povești în aer a fost una dintre soluțiile pe care arhitecții le-au propus și care în cele din urmă au fost acceptate. Acest lucru a crescut drastic zonele de locuit și a fost, de asemenea, modul perfect de a introduce o grădină amenajată într-un astfel de lot compact.

De la arhitecți:"Construită pe un lot de adâncime de 25" x 140 ", această casă modernă la prețuri accesibile a fost proiectată ca un înălțimea a două etaje, pentru a putea folosi cât mai bine situl îngust. Transparența fațadei frontale încurajează "ochii pe stradă" și angajamentul activ cu vecinii, oferind în același timp un sentiment de apartenență la comunitate.
Compusă din spațiile principale de locuit la nivelul solului, o legătură îngustă îngustă, care conține un hol, o jumătate de baie și o dulap din spate, leagă casa principală de garajul unic al mașinii de pe banda din spate. Acest aranjament formează o configurație "U", creând o curte intimă și privată, orientată spre sud, spre sud.
Sala de mese se deschide spre exterior prin intermediul unui sistem de perete din sticlă pliabilă. Atât nivelul principal, cât și curtea sunt la același nivel de finisare pentru ușurința accesibilității și pentru a se extinde fără efort în interiorul activităților în aer liber. Pereții din sticlă asigură o vizibilitate excelentă la grădina din față și la curtea din spate închisă.
Această evoluție răspunde contructiv și logic dimensiunii proprii unice și provocatoare – de la condițiile din zona învecinată, până la vegetația matură existentă, pe stradă și față de comunitate ca întreg. Prin încurajarea dezvoltării inflorescentelor, inclusiv a siturilor înguste, aceasta sporește nivelul populației pentru a sprijini păstrarea școlilor de vecinătate din vecinătate și pentru a utiliza mai eficient infrastructura existentă și facilitățile comunității.
Pentru a menține accesibilitatea, materialele încorporate în proiect au constat din materiale de construcție standard care au fost aplicate într-un mod unic. Panourile din fibră de ciment 4'x10 'au fost "rupte" și instalate folosind tehnici standard de acoperire a culoarului. Scândurile de cedru au fost folosite pentru a evidenția detaliile arhitectonice ale casei și pentru a le instala pe principiile "ploaie-ecran". Acest lucru a dus la un aspect distinctiv, dar a fost realizat folosind materiale "accesibile" la prețuri accesibile.
Recunoscând potențialul de a lucra cu unghiurile solare și direcția brizelor predominante, am căutat să profităm de rigurozitatea structurii prin aplicarea unor strategii de design durabile pentru a minimiza consumul de energie prin proiectarea pasivă. Camerele sunt capabile să surprindă lumina soarelui datorită orientării orientate spre est-vest. Considerațiile de proiectare au inclus lucrul cu unghiurile solare, amplasarea ferestrelor, direcția brizei dominante și ventilația încrucișată și stivuită pentru a menține un climat interior confortabil.
Planul al doilea etaj permite ca spațiul să fie reamenajat pentru a satisface nevoile viitoare ale familiei, fără renovări și renovări costisitoare. Aceasta înseamnă un angajament pe termen lung, pentru vecinătate și investiții durabile într-o locuință de familie care va fi apreciată pentru o viață întreagă ".

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: