Casa contemporană LA de Studio Guilherme Torres

Casa contemporană LA de Studio Guilherme Torres

Nume: Casa LA
Proiectat de:
Studio Guilherme Torres
Locație: Londrina, Brazilia
Zonă: 410 m²
An: 2009
Fotografie: Denilson Machado – MCA Estúdio

Fotografie de: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

Casa LA de Studio Gulherme Torres este o casă contemporană construită în 2009 în orașul brazilian Londrina. Casa este la fel de mare ca 410 de metri pătrați, și este la fel de mare ca trei niveluri. Povestea din spatele designului acestei case se datorează faptului că un cuplu tânăr dorește să elimine spațiile mici și partițiile tradiționale din condominiul existent din orașul Londrina, Brazilia.

Fotografii de: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

Așa cum am menționat anterior, conceptul arhitectural este acela de a "sparge paradigma", citat de arhitectul însuși. Și el a făcut o treabă foarte bună la el, deoarece puteți observa că înainte de a intra chiar în casă. Primul aspect pe care îl obțineți dintr-o cutie mare de lemn din lemn de teak din lemn de tec brazilian vă atrage atenția la prima vedere.

Parterul este conectat la etajul superior printr-o scară interioară dreaptă. După ce ajungi la nivelul superior, unde sunt localizate dormitoarele, pardoseala se schimbă pentru a indica diferența în program. Parchetul din lemn înlocuiește polimerul-ciment și indică diferența. Suita master este separată de un atrium din camera de zi printr-un perete de sticlă, iar toaleta și dulapul sunt integrate în zona de dormit. Sala situată lângă scări de la etajul superior, funcționează ca un spațiu de birouri mic și are ferestrele sale protejate de elemente goale din beton.

Fotografii de: Denilson Machado - MCA Estúdio ©

Priveste filmarea: DESIGN, CORES E HUMOR NA DECORAÇÃO – CASA ESPETACULAR DO ARQUITETO GUILHERME TORRES

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: