Casa Ch, Arhitectura Domb, Tel Aviv, Israel

Casa Ch, Arhitectura Domb, Tel Aviv, Israel

De la arhitect. O casă pe periferia orașului Tel Aviv, ISRAEL.

Designul este curat și foarte limitat în elementele arhitecturale. Materiale de bază finisaj: ipsos alb, fier și sticlă. Casa veche a servit familiei în timp ce creștea copiii. Acum, când copiii au plecat acasă, este acasă pentru cuplu și servește pentru găzduirea familiei și a nepoților. Clienții au dorit o casă modernă fără nivele deschise, dar cu colțuri intime pentru familie. A fost important ca cuplul să rămână în același cartier, ci să construiască o casă în funcție de noile nevoi.

Deoarece nu au reușit să găsească teren pe care îl iubesc și preferau să rămână în vechiul mediu de reședință, ei au decis să construiască o nouă casă pe vechea bază de locuințe. Nu pentru a distruge vechea infrastructură – dar a planificat să o folosească pentru noua casă. Multe avantaje sunt în renovarea casei vechi: Înțelegerea mediului îndepărtat și apropiat, cunoașterea sitului și a planului existent, adoptarea acestuia în funcție de noile nevoi ale noului program, precum și economisirea de bani și timp de autorizații de construcție și de renovare.

Pentru că am lăsat baza scheletului existent, înălțimea podelelor rămâne scăzută, iar vechile etaje și coloane – au format o mulțime de condiții de planificare. Noul design a folosit un limbaj arhitectural puternic care distinctează volumele clădirii și ascunde vechile coloane și plafoane. Din cauza înălțimii scăzute a tavanului, a trebuit să reproiectăm cu înțelepciune sistemul de iluminare și aer condiționat – să nu coborâm tavanele (aerul se ascunde în pereți).

La lucru am trebuit să aliniem cadrul casei și a trebuit să umplem tencuiala de până la 8 cm grosime. Clădirea este aproape în față și în lateral și foarte deschisă spre grădina din spate Număr mic de spații funcționale – proiectând în număr de deschideri. Mai puține dormitoare – au nevoie de mai puține ferestre. Carcasă greu închisă pe 3 laturi, în comparație cu pereții mari de sticlă din spate – consolidând conexiunea casei cu grădina.

Grinzi grele, care înconjoară casa și zona de grădină, umbrirea ușilor și zonele de ședere. La intrare un element de apă mare, o "piscină reflectorizantă", aceasta reflectă partea din față a casei ca o oglindă, relaxând și creează "zgomot alb" care deconectează intrarea de pe drumul zgomotos în afara. Un pod plutitor din lemn duce oaspeții la marele "ușă din față". Casa se învârte în jurul unei scări centrale – transparentă și conectează diferitele spații ale parterului deschis.

Pe o parte – camera de zi și camera de familie, sala de mese din față, și bucătăria cu colțul intim de luat masa, cămară și bucătăria din afară. Bucătăria este produsă de compania italiană "Boffi" – parțial deschisă spre camera de zi și ascunde colțurile de lucru. Zona de luat masa din bucătărie, internă și externă – este folosită pentru a mânca și gestiona viața de zi cu zi a familiei. Visul soțului avea să aibă în grădină "bucătărie în afara muncii", care se conectează la cămara din spate și la bucătărie. Sufragerie spațioasă și găzduiește mulți oaspeți, mobilate cu mobilier italian confortabil și elegant.

Sala de familie combinată, lângă camera de zi, cu o bibliotecă specială – a devenit rapid centrul centrului. Intim și confortabil. Scara centrală de acasă ascunde spațiul mare de luat masa, care găzduiește familia cu legătură directă cu frumoasa grădină din spate. Uși de sticlă minimaliste, invizibile și ascunse în interiorul lățimii pereților.

O mare parte din viața socială din Israel are loc în aer liber, deci există suprafețe mari pentru a aduna și a mânca în grădina din spate. La etajul al doilea – suită spațioasă pentru părinți, cu balcon care are vedere la grădină. Intrând prin dulapul larg care aduce într-un dormitor mare și o baie mare și luxoasă, cu baie liberă și duș uriaș. Subsolul este funcțional – spațiu de joc pentru nepoți, sala de fitness, birou intim și suită suplimentară pentru oaspeți.

Un sistem inteligent controlează energia electrică, sistemul de comunicații, video audio și aer condiționat – și funcționează de un i-phone. Noua viață a structurii existente, fără a distruge resturile trecutului, încercând să păstreze cât mai mult posibil. Viața nouă pentru următorii 20 de ani, într-o familie fericită și extinsă.












Arhitecti:Domb Arhitectura
Locație:Tel Aviv, Israel
An:2012
fotografii:Amit Geron

Priveste filmarea: Suspans: Mister Markham, comerciantul antic / crimele ABC / Ne pare rău, numărul greșit – coasta de est

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: