Bare House de arhitecți Jacobs-Yaniv din Herzliya, Israel

Bare House de arhitecți Jacobs-Yaniv din Herzliya, Israel

Proiect:Bare House
Arhitecti:Jacobs-Yaniv Arhitecți
Locație:Herzliya, Israel
Zonă:2 152 mp
Fotografie de:Amit Geron

Bare House de arhitecți Jacobs-Yaniv

Jacobs-Yaniv Arhitecți,un studio israelian, au proiectatBare Houseîn Herzliya, un oraș bogat în coasta centrală a Israelului. Cu toate acestea, clienții sunt proprietarii firmei, atât arhitecții cât și copiii acestora. Procesul de proiectare a casei lor a durat mult mai mult decât orice alt proiect, 6 ani pentru a fi exacți, dar motivul întârzierii nu este altceva decât lipsa timpului, deoarece erau atât de ocupați în proiectarea de case pentru alți oameni. Această experiență cu alți oameni le-a ajutat să-și proiecteze casa de vis pentru că ei au reușit să distileze mai bine propriile nevoi și dorințe pentru casa lor.

De la arhitecți:"Casa Bare este o casă a doi arhitecți și doi copii.
Design-ul casei noastre a fost un proces continuu de aproximativ 6 ani.
In acel timp am incercat diferite forme, dimensiuni, materiale, detalii, toate pe hartie si niciodata nerealizate din cauza lipsei timpului de a ne angaja in proiectarea, bugetul etc. Avand in vedere ca in acel moment am acumulat o multa experienta in alte proiecte și au petrecut ore de conversații cu clienții, ascultând dilemele lor, am devenit mai conștienți de nevoile noastre și valorile noastre au devenit mai clare și mai clare.
Momentul în care ne-am simțit în sfârșit gata să construim a fost o combinație de claritate profesională și personală cu privire la ceea ce visăm și de ce avem nevoie ".

"După ce am trăit pe teren într-o casă mică timp de mulți ani și am trăit viața cu doi copaci mari de nuci de pecan și mulți alți pomi fructiferi, am știut că noua casă va deveni parte a grădinii existente, care a fost mult timp înaintea noastră. Mediul înconjurător verde, lumina zilei ideale și briza de vest de la Marea Mediterană au fost punctul nostru de plecare.
Alegerea materialelor a fost o agendă foarte hotărâtă de a lucra cu materialele la starea lor de bază; sărbătorește forma și structura în cea mai sinceră stare. Sărbătorind, de asemenea, ceea ce este pentru noi, o armonioasă și subtilă aderare cu grădina bine fundamentată.
Aceleași materiale sunt transportate în interior pentru a bloca limitele dintre interior și exterior. "

Betonul și blocurile sunt cele mai comune materiale de construcție și tehnici de construcție din Israel. Într-o notă practică, bruma finisajează vremea respectuos și estetic, spre deosebire de rand, care are întotdeauna nevoie de refacere. Ne place foarte mult materialele locale și suntem mereu dezamăgiți atunci când facem toate lucrurile.
Înălțimea casei este derivată din dimensiunile blocurilor și dintr-o căutare subtilă a unei armonii puternice în scară între oameni și spațiu, între stradă și casă, între pământ și pământ.
Un acoperiș subțire din beton se deplasează deasupra spațiului central, permițând o privire constantă asupra cerului și vârfurilor de copaci și analizează problema greutății materialelor "grele" alese. "

"În zona publică, o bibliotecă de fier cu două fețe traversează și separă bucătăria de lounge, fără a perturba tavanul. Designul bibliotecii creează în mod intenționat două "porți" între cele două laturi.
Întrebând spațiul pentru o singură familie și provocând aspectul programatic, am decis să împărțim între zona copiilor și zona noastră până la capătul casei, în timp ce punctul de întâlnire al tuturor este în centru, unde lounge, bucătărie și mese au dreptate în fața copacilor. Dorința era ca salonul să se comporte ca o curte; O grădină închisă, o extensie a grădinii din interiorul casei. Fiecare zonă este definită de propriul său acoperiș care defragmentează și reduce durata generală a casei.
Casa este construită pe o singură poveste, aproximativ jumătate din înălțimea copacilor; Deci, pe de o parte, nu suprapune copacii, dar pe de altă parte, atunci când este înăuntru, se simte foarte spațios și aerisit, cu deschideri orientate spre est și vest pentru o lumină optimă și aer. În afara casei principale există căi de acces și încă două spații de serviciu închise, care împreună creează atmosfera unui mic sat care intersectează în interior și în aer liber. "

Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: